Afspraak maken – Huisartspraktijk Steenbank – Urk
Oslolaan 6 8321 HE Urk Tel:0527-684112 Spoed 0527-684112 (toets 1)
Header afbeelding

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Gedurende de week is er op alle dagen een arts, verpleegkundig specialist en of een physician assistant aanwezig. De reguliere spreekuren zijn dagelijks vanaf 8.10 en na 15.00 uur.  U kunt het spreekuur alleen bezoeken na het maken van een afspraak. Houdt u er rekening mee dat per afspraak 10 minuten wordt gereserveerd? Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Telefonisch consult aanvragen
Wilt u de dokter telefonisch spreken wilt u dit dan voor 11.00 uur doorgeven (inclusief de vraag) aan de assistente? Zij zal dan met u afspreken wanneer u wordt teruggebeld.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Indien mogelijk zal de assistente u vragen naar het spreekuur te komen.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Huisbezoeken worden op aanvraag gemaakt na het ochtendspreekuur of aan het einde van de middag. Wilt u dezelfde dag een huisbezoek van de dokter, belt u dan voor 9.30 uur.